Artikler og viden

Vi skriver jævnligt faglige indlæg og artikler og deler på den måde vores viden og erfaringer med vores kunder her på siden.

Det er artikler og indlæg, der belyser emner som fx hvordan man forbedrer teamets samarbejde, kommunikation, håndtering af konflikter osv. Der vil også være fokus på udvikling af kultur, ledergruppen og mange andre spændende vinkler. God fornøjelse!

  • All
  • Artikler og viden

3 hurtige tips til god energi omkring dig ✨

Her kommer 3 tips til nye vaner, du personligt kan praktisere nemt & hurtigt for at skabe endnu bedre energi i og omkring dig. Det er lavpraktisk, gratis og med garanti for at energien stiger både hos dig og dem omkring dig! Så hvad kan du gøre konkret, også når solen ikke er den naturlige …

Hvordan bidrager du selv til psykologisk tryghed?

Hvordan bidrager du selv til psykologisk tryghed? Psykologisk tryghed er meget omtalt pt., og heldigvis for det. Det er meget positivt, at bevidstheden øges hos os alle sammen om, hvad vores egen andel er i den psykologiske tryghed. Hvad gør vi personligt, som enten bygger op eller bryder ned? Min erfaring som HR-chef igennem mange …

Brug jeres “nej-hatte” positivt og skab endnu bedre resultater!

I en af verden af du kan, hvad du vil og the sky is the limit, er det ikke altid nemt at sige ”Nej” eller ”Stop lige op” i teamet eller ledergruppen. Vi lever i høj grad i et samfund hvor effektivitet og hastighed er det, man får ”point” for. Her er en opfordring til …

Vær ærlig! Venter du (også) bare på at du selv kan tale?

I denne artikel knyttes din evne til at lytte til resultatet på bundlinjen. Du kommer du til at tænke over, om du nu også er så god til at lytte, som du selv tror – og hvorfor det vil være rigtig godt for bundlinjen og dit samarbejde med andre, at øve dig mere. Samtidig vil …

Kære leder: Omgiver du dig med kopier af dig selv?

Den ultrakorte version: Hvis du ikke er meget opmærksom, kommer du nemt til at rekruttere folk, der ligner dig selv alt for meget. Det kan være et stort problem for jeres innovation, samarbejde og resultater. Hvis du vil vide hvorfor og hvordan, så læs med herunder 😊 Du sidder midt i rekrutteringssamtalen og tænker: Yes! …

Hvordan påvirker DU jeres kultur?

Hvordan påvirker DU jeres kultur? Kulturen i jeres virksomhed kan blandt andet kendes på, hvad I tillader på adfærds niveau. Energien i jeres virksomhed er en sum af medarbejdernes evne til at forvalte deres egen energi – og deres bevidsthed om, i hvor høj grad den energi smitter! Vi har alle gode og dårlige dage …

Brug diversiteten i teamet! – 5 gode råd

Forestil dig produktchefen, Jens. Han er 37 år, meget målrettet, resultatorienteret og bruger meget tid på sit arbejde.

Team building, er det nødvendigt?

Det er fantastisk at være en del af et team, der spiller godt sammen og skaber gode resultater. Det er dog meget sjældent at teams fungerer helt naturligt uden indblanding. Så hvis man ønsker et succesfuldt team, må lederen, lige fra starten, bruge tid på at bygge teamet op. Så ja, team building er nødvendigt.

Vi trives, når vi REGNES med … og regnes MED!

’Sammen er vi stærke’ er et udtryk som vi alle er mere eller mindre enige i, men hvorfor gør vi så ikke mere for at blive stærke sammen?

Carl Jung – 141 år og stadig højaktuel

Jungs ”Psykologiske Typer” er stadig højaktuelle inden for ledelses- og teamudvikling, og betragtes i dag som særdeles relevante for forståelsen af organisatoriske og kulturelle krav samt menneskers behov for motivation og lederskab.

Sådan får du dit budskab igennem

Tydelig kommunikation og evnen til at formidle budskaber er kritisk for god ledelse, så der ikke opstår misforståelser, falske formodninger og forvirring.

Sådan bliver du en autentisk leder

Autenticitet kræver at man er åben og ærlig i forhold til hvem man er og hvad man står for. Hvis du ikke er autentisk som leder, vil andre have svært ved at forstå og stole på dig. Alle ledere kan derfor med fordel arbejde på at blive mere autentiske. At være autentisk er vigtigt for den moderne leder.

Leder, kend dig selv – og den indflydelse, din adfærd har på dig selv og andre

Det mest centrale i god ledelse, er selvbevidsthed. Uden selvbevidsthed, kan lederen ikke se sine ubevidste/blinde sider og hvordan det påvirker andre.

Alle ledere kan med fordel udvikle deres selvbevidsthed og derved blive bedre til at lede andre. Det paradoksale er, at jo højere en leder stiger i rang, jo mindre feedback får man.

Gratis Inspirationsaften: Vejen til større arbejdsglæde!

Hvad kan du få ud af at arbejde med din egen persontype og dine kollegaers?Hvorfor arbejder succesfulde virksomheder aktivt med persontyper?

Inspiration og sparring

Ønsker du at høre mere om, hvad Human Impact kan gøre for jeres virksomhed og medarbejdere, er du altid velkommen til at kontakte os for inspiration og sparring.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Adresse
Human Impact ApS
Bagerstræde 18
DK - 3480 Fredensborg
+45 40503639
+45 31258025
info@humanimpact.dk
Kontakt os

    Mini Cart 0

    Your cart is empty.

    DK | EN   |   Login