Insights personprofiler

Insights personprofilen er et værktøj til dyb personlig indsigt og udvikling.

Deltagerne får en personlig Insights personprofil på mere end 20 A4-sider, som giver en detaljeret beskrivelse af personens personlige stil og præferencer, og af, hvordan dette påvirker personens relationer og kommunikation i både personlige og professionelle sammenhænge.

Profilen beskriver deltagerens stil og adfærd, styrker og svagheder, værdi for teamet, kommunikationsstil, mulige blinde pletter, modtagerens modsætning og forslag til udvikling.

Vi er Insights eksperter og har givet virkelig mange mennesker aha-oplevelser, når vi afholder workshops, der fremmer samarbejdet, kommunikationen og forbedrer gruppen og individets evne til konstruktiv konfliktløsning. Der er set både rørte tårer og masser af latter, da Insights workshops både er dybt lærerige men også underholdende.

Insights profiler giver et fælles sprog og en fælles forståelsesramme i jeres virksomhed og giver et solidt fundament for at skabe den kultur og den adfærd, der fremmer lige præcis de mål, I har sat jer.

Et meget præcist og detaljeret værktøj:

 • Insights Profilen anerkender det unikke i enhver, og demonstrerer, hvordan man – ved at værdsætte forskelle – kan styrke individer, teams og hele organisationer
 • Portrættet skaber et positivt sprog, som fremmer en opfattelse af, at “jeg er unik og OK, og du er unik og OK”
 • Portrættet gør mennesker i stand til at udvikle deres sociale kompetencer og forbedrer derved teampræstationer og skaber et mere positivt og produktivt miljø
 • Visuelt bruges et enkelt og intuitivt farvesystem, som gør portrættet let at forstå og huske. Fordi det er let at forstå og huske, er det langt mere sandsynligt, at systemet bliver brugt på langt sigt. Insights er ofte langt nemmere og intuitivt at forstå og huske end andre profiler.

Du bliver bedre til at:

 • Forstå og anerkende dig selv – hvilket giver mere integritet
 • Forstå andre og værdsætte diversitet
 • Udnytte dine styrker og energier
 • Håndtere dine svagheder konstruktivt
 • Træffe gode beslutninger

Din virksomhed får:

 • En rapport, der giver et klart billede af personens styrker, præferencer og svagheder.
 • En rapport, der kan bruges til MUS og FUS, teamudvælgelse, m.m.

Insights Personprofilen er et psykometrisk værktøj, som på baggrund af et online spørgeskema viser personlighedskarakteristika i forskellige arbejdsrelaterede situationer og giver udtryk for styrker, svagheder, mulige blinde pletter og udviklingsområder. Den tager udgangspunkt i moderne evidensbaseret, empirisk forskning, Big Five og Dr. Carl Jungs præferencer.

Personprofilen tilhører en ny generation af professionelle udviklingsværktøjer, som understøtter enkeltpersoner og teams i at arbejde mere effektivt. Den er unik i forhold til andre psykometriske værktøjer ved at undgå enhver form for sætten i bås/kasser og muliggøre klar kommunikation om personlige præferencer ved at bruge farver, som er lette at huske.

Inspiration og sparring

Ønsker du at høre mere om, hvad Human Impact kan gøre for jeres virksomhed og medarbejdere, er du altid velkommen til at kontakte os for inspiration og sparring.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Adresse
Human Impact ApS
Bagerstræde 18
DK - 3480 Fredensborg
+45 40503639
+45 31258025
info@humanimpact.dk
Kontakt os

  Mini Cart 0

  Your cart is empty.

  DK | EN   |   Login