Det tror vi på

I Human Impact tror vi på konceptet Act As One. Helt overordnet betyder det, at vi ønsker at sikre, at alle i jeres virksomhed arbejder for og mod de samme mål – og udviser en adfærd, der bidrager positivt til dette. Det lyder måske enkelt, men vi har mange års erfaring med, at det enkle ikke altid er så nemt.

Det kræver at:

 • Alle i virksomheden har tilstrækkelig selvindsigt i hvordan egen adfærd farver den samlede kultur. Vi er Insights eksperter og bruger oftest Insights personprofiler til at hjælpe jer på vej med denne del.
 • Ledergruppen selv udviser en adfærd, der støtter op om denne kultur og adfærd og er bevidst om deres påvirkning af organisationen. Her støtter vi op med lederudvikling og tilbyder også sparring og coaching.
 • Alle medarbejdere og teams kan samarbejde og udviser en adfærd, der støtter op om den ønskede kultur og adfærd. Her arbejder vi også ofte med Insights og kan fx bygge videre med at lave workshops om teamets samlede teamkompetencer.
 • Den ønskede kultur og adfærd er beskrevet på et meget konkret niveau, så alle – inklusive nye medarbejdere – nemt kan sætte sig ind i den ønskede adfærd og kultur samt at der kan måles og følges op på dette i fx performancesamtaler.
 • Der er tillid og psykologisk tryghed til at have åbne samtaler og give den nødvendige feedback.

Hvis I tænker, at I med fordel kunne arbejde med nogle af disse områder, så tag endelig kontakt til os i dag.

Det er gratis at være nysgerrig – vi glæder os til at høre fra jer!

Inspiration og sparring

Ønsker du at høre mere om, hvad Human Impact kan gøre for jeres virksomhed og medarbejdere, er du altid velkommen til at kontakte os for inspiration og sparring.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Adresse
Human Impact ApS
Bagerstræde 18
DK - 3480 Fredensborg
+45 40503639
+45 31258025
info@humanimpact.dk
Kontakt os

  Mini Cart 0

  Your cart is empty.

  DK | EN   |   Login