Hvorfor vælge Human Impact?

Vi er Insights eksperter og bruger oftest dette internationalt anerkendte og meget effektive personprofil værktøj til at hjælpe mennesker med at blive bedre til at forstå sig selv og hinanden. Det skaber grobund for et langt bedre samarbejde, bedre kommunikation og ikke mindst en langt bedre evne til konstruktiv konflikthåndtering i både teams og ledergrupper. Vi lægger ekstra lag ovenpå og bygger videre på Insights og har mange års erfaring med mange gode værktøjer.

For os er læring og udvikling ikke bare en enkeltstående øvelse eller en mulighed for at komme væk fra kontoret en enkelt dag. Det er heller ikke en enkeltstående event med fokus på at ryste teamet godt sammen.

Det er et forløb, der fører til dybere selvindsigt.

Når folk formår at forholde sig ærligt til deres egen personprofil, kan de begynde at stille vigtige spørgsmål som:

 • Hvilken slags leder/medarbejder er jeg lige nu, og hvordan kan jeg blive bedre?
 • Hvorfor reagerer jeg så voldsomt på forandring, og hvordan accepterer jeg det, der sker, og fokuserer på den konkrete opgave?
 • Hvorfor ender jeg altid i en konflikt med min kollega, og hvilke ting er vi faktisk enige om?

Vi lægger ekstra lag på Insights med virkelig effektive værktøjer som fx

 • Psykologisk tryghed og tillid
 • Five Dysfunctions of a team
 • Værdier, adfærd og kultur

Vi har klart fokus på praktisk anvendelse. Vores lettilgængelige farvesprog gør det nemt for folk at anvende det, de har lært, i konkrete hverdagssituationer på jobbet. På den måde kan den nyerhvervede viden hurtigt anvendes på rigtige udfordringer, der sikrer effektiv teamudvikling og lederudvikling.

Inspiration og sparring

Ønsker du at høre mere om, hvad Human Impact kan gøre for jeres virksomhed og medarbejdere, er du altid velkommen til at kontakte os for inspiration og sparring.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Adresse
Human Impact ApS
Bagerstræde 18
DK - 3480 Fredensborg
+45 40503639
+45 31258025
info@humanimpact.dk
Kontakt os

  Mini Cart 0

  Your cart is empty.

  DK | EN   |   Login