OM OS

DSC_8218-lys-K-e1706700558501-kopi

Karina Astrup.
Sr. konsulent og Partner.

Karina har været HR-Director, medlem af øverste ledergruppe og refereret til en del forskellige CEOs gennem mange år, så hun ved præcist af personlig erfaring, hvordan ledere og medarbejderes adfærd påvirker strategien og målene.

Karina evner på en helt særlig måde at kombinere analytisk sans & direkthed med varme, intuition og indsigt i den menneskelige dynamik, hvilket udfordrer og udvikler både direktører, ledere og grupper.

Hun har arbejdet indgående med udvikling og facilitering af ledergrupper og teams samt kulturudvikling og rådgivning af direktører og andre ledere. Hun er motiveret af at koble hjerne & hjerte, så medarbejderne virkelig motiveres til at arbejde for virksomhedens fælles bedste og ikke kun for egen eller eget teams vinding.

Karina brænder også i den grad for at øge folks bevidsthed om egen adfærd, så vi alle forstår, hvordan vi hver især bidrager til den fælles kultur på arbejdspladsen, både på de bedst tænkelige og mindre heldige måder.

Karina er bl.a. certificeret i:

 • Psychological safety scans, The Fearless Organization.
 • Insights: Personprofiler, Teameffektivitet samt 360 graders lederudviklingsworkshops.
 • People Test Systems: Personprofiler (PTP) samt People Test Logic (PTL)
 • Lumina personprofiler
 • NLP Coach Practioner
 • Konfliktløsning
DSC_8224

Claus Allerup.
Sr. konsulent og Partner.

Claus skaber klarhed og retning ved at levere faglig og indsigtsfuld undervisning og rådgivning i menneskelig adfærd, ledelse og kommunikation.

Med sine stærke teoretiske kompetencer, og mange år som leder, har Claus opbygget en stor erfaring og indsigt i mennesker, og har undervist både danske og internationale virksomheder igennem mange år.

Det er ved at kombinere effektive teorier såsom ”Insights”,” The Five Dysfunktions”, ”Tuckman”, ”Physical safety”, ”Exquisite Performance Coaching™” og Carl G. Jung at Claus opnår imponerende resultater med sine kunder.

Med sin altid underholdende og skarpe facon, har Claus undervist mere end 15.000 mennesker i virksomheder som Novo Nordisk, Ørsted, Facebook, Microsoft, Lundbeck, Biogen, Mærsk, Danske Bank, Nordea og Femern mfl.

Inspiration og sparring

Ønsker du at høre mere om, hvad Human Impact kan gøre for jeres virksomhed og medarbejdere, er du altid velkommen til at kontakte os for inspiration og sparring.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Adresse
Human Impact ApS
Bagerstræde 18
DK - 3480 Fredensborg
+45 40503639
+45 31258025
info@humanimpact.dk
Kontakt os

  Mini Cart 0

  Your cart is empty.

  DK | EN   |   Login