Insights personprofiler

Insights personprofilen er et værktøj til dyb personlig indsigt og udvikling.

Deltagerne får en personlig Insights personprofil, som giver en detaljeret beskrivelse af personens personlige stil og præferencer, og af, hvordan dette påvirker personens relationer og kommunikation i både personlige og professionelle sammenhænge.

Profilen beskriver deltagerens stil og adfærd, styrker og svagheder, værdi for teamet, kommunikationsstil, mulige blinde pletter, modtagerens modsætning og forslag til udvikling.

Vi er Insights eksperter og har givet virkelig mange mennesker aha-oplevelser, når vi afholder workshops, der fremmer samarbejdet, kommunikationen og forbedrer gruppen og individets evne til konstruktiv konfliktløsning. Der er set både rørte tårer og masser af latter, da Insights workshops både er dybt lærerige men også underholdende.

Insights profiler giver et fælles sprog og en fælles forståelsesramme i jeres virksomhed og giver et solidt fundament for at skabe den kultur og den adfærd, der fremmer lige præcis de mål, I har sat jer.

Personprofil

Du får 17-18 siders tekst, der går i dybden med dine personlige styrker og svagheder, og som vil give dig indsigt i og forståelse for dig selv. Du får 30 min. tilbagemelding med en dygtig og erfaren konsulent.

kr. 1,995.00

Lederudviklingsprofil

Du får 20-21 siders tekst, der går i dybden med dine personlige styrker og svagheder. Du får en hel times personlig tilbagemelding med fokus på, hvordan du kan styrke dine egenskaber som leder.

kr. 3,495.00

Karriererådgivningsprofil

Du får 17-18 siders tekst, der går i dybden med dine personlige styrker og svagheder i arbejdsmæssig sammenhæng. Du får en times tilbagemelding med fokus på matchet mellem din karriere og din profil.

kr. 2,995.00

Inspiration og sparring

Ønsker du at høre mere om, hvad Human Impact kan gøre for jeres virksomhed og medarbejdere, er du altid velkommen til at kontakte os for inspiration og sparring.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Adresse
Human Impact ApS
Bagerstræde 18
DK - 3480 Fredensborg
+45 40503639
+45 31258025
info@humanimpact.dk
Kontakt os

    Mini Cart 0

    Your cart is empty.

    DK | EN   |   Login