Individuel sparring & coaching

Hos Human Impact behøver du ikke finde alle svarene selv. I samarbejde med din personlige rådgiver skabes et fortroligt frirum for sparring, refleksion og nye veje frem. Vi benytter os af både af en coachende tilgang samt konkret rådgivning helt afhængig af, hvad du har brug for.

Måske har du en akut udfordring eller måske et mere langsigtet ønske om personlig udvikling i lederrollen. Vi er her for dig.

Dit udbytte kan være:

  • Øget klarhed og retning ift. dit personlige lederskab
  • Større selvindsigt i egne styrker og muligheder ift. de forretningsmæssige mål
  • Klarhed over ønskede handlingspunkter og næste skridt
  • Nye vinkler på job og karriere

Professionalisme og etik

Coaching hos Human Impact udføres af erfarne ledercoaches/-konsulenter, som har mangeårig praktisk og ledelsesmæssig erfaring fra erhvervslivet og teoretisk viden inden for: ledelse, projektledelse, personlig og faglig udvikling.

Nogle vælger at bruge coaching løbende og har fleksible aftaler, mens andre bruger coaching i forbindelse med specifikke problemstillinger eller i særligt vanskelige perioder. Ofte plejer tre til fem samtaler at være tilstrækkeligt.

Den individuelle coaching kan enten foregå ansigt til ansigt eller over telefon/skype.

Coachingforløbet starter som regel med en indledende dialog. I dette første møde afklares forventninger og målsætninger, den indbyrdes kontrakt om rammer og spilleregler aftales og, hvis kemien er der, indledes det egentlige coachingforløb.

Derefter aftales det videre forløb ud fra de konkrete behov og muligheder, som du har.

Kontakt os, hvis du ønsker at høre nærmere om mulighederne for et coachingforløb.

Inspiration og sparring

Ønsker du at høre mere om, hvad Human Impact kan gøre for jeres virksomhed og medarbejdere, er du altid velkommen til at kontakte os for inspiration og sparring.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Adresse
Human Impact ApS
Bagerstræde 18
DK - 3480 Fredensborg
+45 40503639
+45 31258025
info@humanimpact.dk
Kontakt os

    Mini Cart 0

    Your cart is empty.

    DK | EN   |   Login